Arkivplan.no
Utskriftsvennlig versjon

Utskrift

Finn den aktuelle mail el. som skal skrives ut.

Velg "Skriv ut", en ny boks åpnes med alternativ "Skriv ut". Alle skrivere kommer opp i en ny rute, bla til du finner alternativ: "Printix Anywhere", velg den og deretter knappen Print.

Nede i høyre hjørnet på maskinen din er et ikon, en sort ring med hvit spørsmålstegn inni. Klikk på denne og velg alternativ "sign in", det kommer da opp en ny boks med to alternativer " Sign in with Microsoft" og "Sign in with email". Velg alternativ  Sign in with Microsoft". Logg på med egen epostadresse og passord.

Dersom du ikke automatisk da kommer på siden hvor det som er sendt til print ligger, klikk igjen på ikonet til print (sort ring med hvitt spørsmålstegn). Velg alternativ "Release and print dokuments.." En ny side dukker opp og det du har sent til Printix ligger i rekkefølge. Merk/klikk på linja/banneret med tekst ( slik at den blir blå) Nederst på siden står det "Select printer", klikk her, alle printere kommer opp. Velg den/klikk på printeren du vil ha, vinduet lukkes og den grønne "print" knappen er blitt aktivert. Klikk på denne og utskriften kommer.

Lukk vinduet.

Laster...